El Forn Codina de Vilaller, escollit el Millor Pa de Pagès de Catalunya a la Seu d’Urgell

El Forn Codina de Vilaller ha estat escollit aquesta tarda el Millor Pa de Pagès de Catalunya 2018, en un acte celebrat a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell. Optaven a aquest guardó els cinc finalistes que havien arribat a la final d’aquest certamen: Andreu Bertran (Forn Mistral, Barcelona), Josep Miquel Canut (Forn Codina, Vilaller), Francesc Massana (Forn Massana, Cornellà de Llobregat), Marc Padró (Forn de Pa Padró, Barcelona) i David Porta (L’Obrador dels 15, Barcelona).

El jurat de la final, que ha estat presidit per Albert Batalla, alcalde de La Seu d’Urgell; Miquel Guich, Millor Pa de Pagès Català 2017; Enrique Medina, director de l’àrea de Fleca de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona; Manel Serra (ex director de l’àrea de Fleca de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, i Antoni Figuera, president del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català, desprès de deliberar davant d’un nombrós públic assistent, ha conclòs atorgar a Josep Miquel Canut del Forn Codina, de Vilaller (Alta Ribargorça), el títol del Millor Pa de Pagès de Catalunya 2018.
En aquest acte celebrat a la capital de l’Alt Urgell han assistit entre d’altres, el director general d’
Alimentació, Qualitat i Indústries Alimentàries, Carmel Mòdol, la presidenta del Gremi de Forners de les Terres de LLeida, Pilar Marquès, i la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font.
Recordem que els cinc finalistes es van proclamar a l’eliminatòria de semifinals que es va fer a l’Escola de Flequers Andreu Llargués de Sabadell (Barcelona) el maig passat, on hi van participar un total de 23 flequers i flequeres.
El Concurs Millor Pa de Pagès Català està convocat pel Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català i té com a objectiu promoure entre els flequers i flequeres integrats a la IGP l’elaboració del pa de màxima qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada