El forfet extraescolar, destinat a infants i joves del Principat que vulguin practicar l’esquí a les estacions andorranes, serà recarregable en línia a partir d’aquest 27 de novembre del 2017 i fins al 31 de gener del 2018. L’objectiu d’aquesta acció, que és la primera vegada que es realitza, és agilitzar i facilitar als pares el tràmit de la renovació del forfet de temporada dels seus fills, ja que entre els avantatges del nou sistema destaca l’estalvi de tràmits, de desplaçaments i de temps.

Des de la web www.skiandorra.ad s’ha habilitat una plataforma de pagament amb targeta que permet fer l’activació del forfet de temporada sense desplaçar-se.  

L’avantatge d’aquest nou sistema és que s’eliminen els desplaçaments a tràmits dels comuns o de Govern un cop fet el pagament en línia, ja que el forfet s’activarà automàticament.

Enguany els alumnes que hagin conservat el forfet de la temporada 2016/2017 ja podran gaudir d’aquest avantatge i recarregar el seu forfet a través de la pàgina web de Ski Andorra.

Així mateix, els infants i joves que no conservin el passi de l’any passat, així com els que el compren per primera vegada, hauran de fer el procediment tal com s’havia fet fins ara.

Per altra banda, a partir d’aquesta temporada tots els forfets extraescolars tindran una validesa de 4 anys, renovable anualment.

A la web www.skiandorra.ad es troba tota la informació relativa i els requisits necessaris per a la recàrrega en línia del forfet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada