Aquesta tarda ha arribat al Rafting Parc de la Seu d’Urgell la flama olímpica dels Special Olympics amb una piragua conduïda pet la palista urgellenca Núria Vilarrubla i un esportista del Taller Claror.

El foc olímpic ha estat rebut per la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de la Seu, Anna Vives, acompanyada d’una altra esportista urgellenca participant als Jocs, que han protagonitzat el primer relleu del recorregut de la torxa.

Des del Rafting Parc, la flama dels Special Olympics ha recorregut els carrers més cèntrics de la ciutat, a mans de quinze rellevistes, fins arribar a la plaça dels Oms. Als peus de l’Ajuntament urgellenc, el darrer rellevista, acompanyat per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha encès el peveter olímpic.

La cerimonia ha continuat amb els parlaments dels president de Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau, de la Federació ACELL, Marina Gómez, i l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, qui ha animat a tots els urgellencs i urgellenques “a rebre amb el cor obert i amb moltes ganes de compartir valors i emocions que ens deixaran petjada per sempre més i ens faran una ciutat encara millor”.

L’acte d’arribada de la torxa que ha encès el peveter de la Seu d’Urgell s’ha clos en un ambient festiu que ha comptat amb la participació del nombrós públic que ha acompanyat el foc i els esportistes durant tot el recorregut.