L’activitat ‘El fil solidari’ ha recaptat 2.089 euros que es destinaran a alguns dels projectes que Unicef Andorra té en marxa i que es triaran al final de l’acció, ja que ara comença la segona part. Totes les persones que han assistit als tallers celebrats aquest dimecres o que desitgin col·laborar poden teixir barrets o bufandes i donar-les a Unicef Andorra perquè els pugui vendre i aconseguir encara més fons per a les iniciatives destinades a la infància.

Unicef Andorra i Santa Pazienzia van organitzar dos tallers, als quals van assistir mig centenar de persones, amb totes les places cobertes. Les persones assistents van rebre les instruccions d’Estefania González, de Santa Pazienzia, els patrons del barret i el coll, i la llana (donada per Trap-art). L’hotel Plaza, on va tenir lloc l’esdeveniment, va convidar tothom a un berenar.

Quant a la Fila 0, que consistia en donar 5 euros a ‘El fil solidari’ tot i no assistir als tallers, es van obtenir 137 donacions, sobretot procedents d’Andorra i Espanya, però també d’Itàlia, l’Argentina, Xile, Mèxic o Puerto Rico.

L’objectiu tant de Santa Pazienzia com d’Unicef és que l’acció no sigui puntual i es pugui repetir amb patrons diferents i trobades de persones aficionades al ganxet, i “estirar el fil solidari el més lluny possible”. L’Unicef informarà com es realitzarà la venda de bufandes, colls i barrets que rebi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada