ull nuEl Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus, que va celebrar la seva tercera edició al mes de març, ha estat un dels seleccionats del Cultsurfing 2015, un programa impulsat per la Direcció Barcelona Capital de l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans.

Les trobades professionals Cultsurfing se celebraran el 28 i 29 d’octubre de 2015 a l’espai Fabra i Coats – Fàbrica de Creació (Barcelona).

Aquestes jornades tornaran a tenir com a objectiu posar en comú els projectes seleccionats i esdevenir una plataforma que fomenti les connexions dins del sector i l’intercanvi d’idees entre disciplines, territoris i mecenatges, a través d’espais d’interacció, speedmeetings, taules sectorials i xerrades pràctiques.

Durant les jornades també es presentarà el catàleg en xarxa Cultsurfing, que facilita la recerca i posterior catalogació de projectes singulars.

Des de l’organització es valora molt positivament aquesta iniciativa, ja que serà una oportunitat per poder compartir coneixements amb altres festivals seleccionats i establir contacte amb mecenes o possibles interessats en col·laborar amb el festival. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada