ull nu

El Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus ha rebut un total de 304 obres audiovisuals, xifra que triplica les obres rebudes en l’anterior edició. 

Pel que fa a la procedència, 24 són de joves creadors d’Andorra, 49 són de procedència francesa i 203 provenen d’Espanya. (Un total de 28 curts han quedat exclosos perquè no compleixen els requisits).

L’organització valora molt positivament l’increment d’obres inscrites i argumenta que dues de les possibles raons són l’ampliació de territori i l’ampliació de plataformes d’inscripció online.

La categoria ficció continua sent, de les 7 categories a concurs, la que té més èxit entre els joves creadors (102 obres inscrites), seguida de la categoria documental (37 obres). Enguany les categories videoclip i animació s’han vist incrementades respecte a la passada edició.

L’Associació Ull Nu es troba a hores d’ara  visionant els treballs rebuts i a principis de febrer es donarà a conèixer els seleccionats, així com el programa i les novetats d’aquesta tercera edició que se celebrarà els dies 27 i 28 de febrer al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada