El festival Ull nu rep 304 obres audiovisuals

ull nu

El Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus ha rebut un total de 304 obres audiovisuals, xifra que triplica les obres rebudes en l’anterior edició. 

Pel que fa a la procedència, 24 són de joves creadors d’Andorra, 49 són de procedència francesa i 203 provenen d’Espanya. (Un total de 28 curts han quedat exclosos perquè no compleixen els requisits).

L’organització valora molt positivament l’increment d’obres inscrites i argumenta que dues de les possibles raons són l’ampliació de territori i l’ampliació de plataformes d’inscripció online.

La categoria ficció continua sent, de les 7 categories a concurs, la que té més èxit entre els joves creadors (102 obres inscrites), seguida de la categoria documental (37 obres). Enguany les categories videoclip i animació s’han vist incrementades respecte a la passada edició.

L’Associació Ull Nu es troba a hores d’ara  visionant els treballs rebuts i a principis de febrer es donarà a conèixer els seleccionats, així com el programa i les novetats d’aquesta tercera edició que se celebrarà els dies 27 i 28 de febrer al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.