El Festival Ull-nu posa en marxa un concurs de curtmetratges amb la marca Mini com a protagonista

El Festival Ull-nu ha presentat aquest dimecres el primer concurs MINIcurts, que s’emmarca dins de la cinquena edició del festival tot i no ser una categoria oficial, i que té per objectiu promoure la creació de curtmetratges especialment creats per al certamen, així com potenciar el procés creatiu entre els joves d’Andorra i d’Espanya. L’organització ha ideat el concurs amb la col·laboració d’Automòbils Pyrennées, i per aquest motiu les produccions han de tenir com a protagonista un vehicle marca Mini.

Els joves de fins a 35 anys d’Andorra i d’Espanya que tinguin ganes donar a conèixer les seves produccions audiovisuals tenen l’oportunitat de participar al primer concurs MINIcurts organitzat pel Festival Ull-nu. Aquesta nova proposta s’emmarca dins la cinquena edició del festival i es fa conjuntament amb la marca de vehicles Mini. Per aquest motiu, totes les persones que vulguin participar-hi hauran d’incloure un Mini dins del curt, sigui un vehicle real, una joguina o fins i tot una animació, han explicat des d’Ull-nu. El guanyador s’endurà un premi de 600 euros.

El concurs pretén potenciar el procés creatiu, i és la primera vegada que Ull-nu obre la participació a realitzadors espanyols. Els curts han de tenir una durada d’entre quatre i cinc minuts i s’hauran de penjar al Youtube o al Vimeo abans del 30 de novembre. A partir de llavors, i fins que acabi l’any, s’escollirà els millors curts d’entre una votació popular on tothom podrà dir-hi la seva.

Els tres curts més votats passaran a la final, i serà el jurat oficial d’Ull-nu qui en decideixi el guanyador. El veredicte es donarà a conèixer durant la propera edició del festival, ja durant el mes de febrer del 2017. En qualsevol cas, els tres finalistes seran convidats a participar al certamen.

Des d’Ull-nu han volgut destacar la importància d’aquest nou concurs, en el sentit que és la primera vegada que les produccions audiovisuals s’han de fer expressament en el marc del festival.

El concurs compta amb la col·laboració d’Automòbils Pyrenées. El concessionari cedirà de manera gratuïta un vehicle Mini als realitzadors que els necessitin per a la creació dels seus curts.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *