ull-nuEl proper certamen del Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus tindrà lloc a Andorra la Vella els dies 27 i 28 de febrer del 2015.

Ull Nu amplia d’altra banda el territori de participació amb el propòsit d’acollir, en la seva tercera edició, films realitzats per joves vinguts d’Andorra, Catalunya, Aragó, Euskadi, Navarra, Llenguadoc-Rosselló, Migdia-Pirineus i Aquitània. D’aquesta manera, el Festival inclou la participació de noves ciutats com ara Barcelona, Bilbao o Montpeller entre d’altres.

Els participants podran inscriure’s en les diferents categories durant les dates compreses entre el 15 de setembre i el 14 de desembre del 2014.  

Aquest canvi de dates s’ha vist motivat per la necessitat d’invertir temps i esforç dedicat a trobar suficient suport de cara a fer evolucionar el projecte i garantir uns mínims de qualitat a l’hora de desenvolupar-lo.

 En aquest sentit l’Associació Ull Nu es mostra molt agraïda pel suport rebut per part del Comú d’Andorra la Vella, del Govern d’Andorra (Ministeri de Cultura i Ministeri d’Educació i Joventut), d’Andorra Turisme així com de les entitats que doten dels premis: Consell General d’Andorra, Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO, Carnet Jove Andorra, Universitat d’Andorra i Andorra Sostenible. Tanmateix l’Associació segueix a la cerca de nous patrocinadors per als premis.

 D’altra banda, el col·lectiu organitzador també vol expressar el seu agraïment  pel suport rebut per part dels participants, del públic en general així com del sector cultural del país i de fora. La campanya “Dóna un cop d’ull al Festival”, duta a terme via xarxes socials, ha comptat amb vora 200 fotografies en mostra de suport a una tercera edició, destacant entre elles la de Sergi Belbel, dramaturg, Marc Crehuet, director i guionista o Isak Férriz, actor i director entre d’altres. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada