El Festival d’Eurovisió es podria ajornar o cancel·lar

La Unió Europea de Radiodifusió (UER) ha informat que molt aviat emetrà la seva decisió sobre Eurovisió 2020. El futur de la 65a edició del certamen europeu està en l’aire per la situació d’alerta generada pel coronavirus.

En un breu text publicat a través del perfil oficial d’Eurovisió a Twitter, la UER  demana calma als seguidors del festival i comuniquen que donaran més informació molt aviat, després de considerar tots els elements importants, consultar amb els involucrats i seguint sempre la constant i canviant evolució del Covid-19, que afecta ja a més de 150 països i sent Europa el centre de la pandèmia.

El festival d’enguany està previst que se celebri del 12 al 16 de maig, falten doncs menys de dos mesos. Sobre ara doncs un breu termini per decidir si es manté, ajorna o cancel·la la celebració d’aquest 2020.

Per la seva part l’alcalde de Rotterdam, ciutat amfitriona, ha declarat que la decisió s’ha de prendre abans de primers d’abril, d’aquí a 15 dies, doncs és quan està previst que es comenci a construir l’escenari i a preparar el recinte que ha d’acollir la 65a edició del festival. També s’ha plantejat fer el festival sense públic o interconnectat amb cadascun dels països tal i com es fa amb les votacions.

Font RTVE

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada