El Festival del Joc del Pirineu organitza una activitat a la Seu d’Urgell en el programa Imaginari

Cartell del Festival del Joc al Mercat, a la Seu
Cartell del Festival del Joc al Mercat, a la Seu (RàdioSeu)

El Festival del Joc del Pirineu torna ocasionalment a la Seu d’Urgell en ple estiu. Aquest dissabte, el certamen se sumarà al nou programa d’activitats Imaginari, creat per a dinamitzar el centre històric de la ciutat al llarg d’aquests mesos.

Des de 2/4 d’11 del matí i fins a 2/4 de 2 del migdia, al carrer dels Canonges, els participants podran gaudir de diversos jocs oferts per Allau, tot seguint el reeixit model del festival que s’organitza al començament d’abril, en diversos indrets de la Seu, i que enguany ha celebrat la 6a edició. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom.

Una altra cita destacada d’aquest dissabte a la Seu és la festa del 17è Aniversari de Demon Tatoo, actualment un dels establiments amb més projecció internacional, tant de la ciutat com del Pirineu. La celebració es farà a la plaça de Jacint Verdaguer (al costat dels Jutjats) i començarà a les 5 de la tarda. Inclourà una exhibició de grafits i, a partir de les 8 del vespre, un concert amb Rumband.

Més tard, a 2/4 de 10 de la nit, es podrà gaudir d’un sopar ofert pel restaurant El Rastell. Actualment, Demon Tatoo compta amb més de 2,3 milions de seguidors a Facebook i les seves creacions han rebut diversos reconeixements en el món dels tatuatges.

TOTES LES NOTÍCIES