canolich-musicLa segona edició del Canòlich Music Festival ha sorprès per l’assistència de públic. El festival, que combina música, cultura i religió, tenia 600 inscrits i en alguns moments, com en la missa gospel, prop de 1.000 persones es van acostar per participar en un esdeveniment que té la voluntat de ser un punt de trobada dels joves cristians d’Andorra i de Catalunya.

Activitats divertides i a dojo, com la missa gospel, un dels punts forts del Canòlich Music, moments de pregària i també molta música amb el concurs que va aplegar nou grups. De fet, la comunicació del bisbat envers les escoles catalanes i andorranes, ja siguin congregacionals o no, va funcionar força bé, el que explica la nombrosa presència, sobretot de joves catalans.

Durant la fideuà del vespre es van preveure 800 racions i gairebé es fa curt.

Molts dels joves que ahir van ser a Sant Julià mostren interès per la religió, que segueix formant part de les seves vides.

El festival va acabar ahir a la nit amb l’actuació de Two Steps Beyond, guanyadors del concurs de la tarda, la banda Please va portar els millors temes de U2 i juntament amb Kairoi van tancar la festa. El Canòlich Music tornarà l’any vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada