El FC Andorra se situa líder després de guanyar el San Fernando (0-1)

San Fernando vs FC Andorra
San Fernando vs FC Andorra. Foto: fcandorra.com

Victòria i lideratge per al FC Andorra. Els tricolors han guanyat el San Fernando amb un gol d’Héctor Hevel a la primera meitat i són líders, amb un partit més que el segon classificat.

L’Andorra continua la bona línia de joc i resultats. Els d’Eder Sarabia han fet un partit molt seriós contra el San Fernando, en un duel força obert que ha tingut domini tricolor.

La mobilitat de Marc Fernàndez i Héctor Hevel han generat els primers problemes a la defensa andalusa.

Al minut 12, Hevel ha obert el marcador aprofitant una pressió alta i superant Perales amb un xut ras encreuat.

Els de Nacho Castro han buscat la reacció sense gaire encert i al descans s’ha arribat amb el 0 a 1.

A la represa, els de Sarabia han intentat ampliar el marcador, però l’aparició de Perales ha estat clau per evitar-ho.

El pas dels minuts ha esperonat els locals que han posat a prova la porteria de Nico Ratti, amb ocasions de tots colors.

Els tricolors han acabat patint els darrers 15 minuts amb un San Fernando completament bolcat a buscar l’empat. El gol no ha arribat i l’Andorra aconsegueix el tercer triomf consecutiu.

A més, l’equip és líder amb un partit més que el Vila-real B, que és segon amb un punt menys. El pròxim partit dels de Sarabia serà precisament contra els groguets la setmana vinent a casa.