El FC Andorra s’acomiada de Borda Mateu amb victòria davant l’Abadassenc

El FC Andorra tancarà la lliga sent un dels millors equips, si no el millor, a casa. Els tricolors s’han acomiadat avui de Borda Mateu amb un victòria davant l’Abadessenc. Els de Justo Ruiz han guanyat 2 a 0 amb un gran partit de Ludo.

L’Andorra ha plantejat avui un partit molt seriós en el comiat de Borda Mateu. Moltíssimes ocasions per als tricolors, com aquest intent de vaselina d’Arturo que marxa fregant el travesser.

Al 17, ha arribat el gol. Assistència a l’espai de Ludo per Víctor Hugo. Aquest col·loca la centrada i Sebas, amb molt de temps, no perdona i fa pujar l’1 a 0.

Avui ha estat un partit per donar minuts als menys habituals. Friday ha estat el porter titular, resolent bé les accions que tenia.

Al límit de la primera part, ha arribat el gol de la jornada i un dels de la temporada. No podia ser altre que Ludo, que ha engaltat un xut que s’ha colat per l’escaire per posar el 2 a 0.

Ludo ha continuat amb la seva exhibició al segon temps. Des de mig camp, jugada personal que acaba amb la pilota al travesser, en el que hagués estat el seu segon golàs de la tarda.

La mala sort, però, ha arribat al minut 63. Friday, avui titular, ha hagut de deixar el seu lloc a Ferran Pol, per culpa d’una lesió muscular.