El FC Andorra jugarà finalment a Segona B després d’haver comprat la plaça del Reus per 452.022 euros.

La Federació Espanyola de Futbol ( RFEF) ha fet oficial la decisió aquest dilluns manifestant que “és el club que compleix els requisits establerts i l’ordre de prevalença fixat en la normativa”.

El FC Andorra explica en el comunitat oficial que el president del club, Ferran Vilaseca, “es mostra molt satisfet amb la resolució”. Argumenta que “un cop vam rebre la circular inicial de la RFEF, la junta directiva del FC Andorra va avaluar la situació i va decidir que era una bona oportunitat per al nostre club. Un cop complimentats tots els tràmits marcats de la RFEF, és el moment d’il.lusionar-nos amb aquesta nova realitat però sobretot, adaptar l’estructura esportiva per a poder competir amb garanties en aquesta nova categoria”.

Es preveu que l’atorgament de la plaça porti cua, atès que l’Hospitalet, equip al qual li hagués pertocat esportivament la plaça, ja ha demanat que el procés s’aturi.

L’Andorra torna als entrenaments aquesta tarda a les 18h. En aquest inici de pretemporada s’espera que participin les cinc incorporacions de l’estiu. L’FC Andorra afegeix en el comunicat que l’equip assumeix el calendari del Reus, equip baixa de categoria per problemes econòmics, i competirà en el Grup III de Segona Divisió B, debutant com a visitant el pròxim 25 d’agost davant l’Espanyol.