El FC Andorra es retroba amb la victòria 2 a 0 contra el Sevilla Atlético

Jugadors del FC Andorra celebrant un gol
Jugadors del FC Andorra celebrant la victòria al partit. Foto: FCA

El FC Andorra s’ha retrobat amb la victòria al Nacional 2 a 0 contra el Sevilla Atlético. Els d’Eder Sarabia han tingut el control del partit en tot moment i dues dianes a la segona part han servit per segellar tres punts que permetran a l’equip escurçar distàncies amb els líders.

Amb quatre baixes i set jugadors que acabaven de superar la Covid, el FC Andorra estava molt limitat. També Eder Sarabia estava sancionat. El tècnic ha cedit tota la confiança al seu cos tècnicveient el partit des d’una sala ubicada al gol oposat al riu Valira.

La primera meitat ha estat de desgast. Control total del joc per part de l’Andorra però poques ocasions locals. La més clara, aquest xut d’Ivan Gil a centrada de Marc Fernández.

La segona meitat ha tingut el mateix guió, però ara la sensació de perill es traduïa en ocasions clares. Al cap de 50 minuts ha arribat el primer gol, xut d’Ivan Gil, rebuig del porter i Marc Fernández no perdona.

Tres minuts després pilota al pal en un centrat xut de Ruben Bover. El setge era total, Ivan Gil i Altimira han estat molt a prop del 2 a 0. El porter del Sevilla ha anat alternant accions de gran mèrit amb d’altres on ha estat menys afortunat.

El segon ha acabat arribant a pilota aturada. El porter andalús rebutja la centrada, el sempre omnipresent Martí Vilà intenta una vaselina amb el cap que acaba en assistència a Diego González, l’alacantí remata de nou amb el cap al fons de la xarxa.

L’Andorra ha arribat més fresc al final del partit. El filial del Sevilla ha marxat del país sense haver pogut crear una sola ocasió de gol.

La victòria se la pot apuntar Joan López, segon que aquest dissabte ha fet de primer. Aquests tres punts permeten a l’Andorra escurçar distàncies amb la primera posició. Pròxim partit d’aquí a vuit dies a Cornellà.