El FC Andorra deixa escapar dos punts davant l’Atlètic de Balears (2-2)

Jugadors del FC Andorra celebrant un gol
Jugadors del FC Andorra celebrant un gol. Foto: FC Andorra.

Tercera jornada consecutiva del FC Andorra sense conèixer la victòria. Els tricolors han empatat a dos a l’Estadi Nacional, contra el líder, l’Atlètic de Balears. El partit ha estat molt obert i malgrat el domini tricolor, els balears han tret profit de les opcions que han disposat.

El FC Andorra ha deixat escapar dos punts vitals en la lluita per l’ascens en la visita del líder, l’Atlètic de Balears, a l’Estadi Nacional. Els primers a marcar han estat els tricolors amb un gol de Carlos Martínez poc abans del descans.

A la represa, els balears s’han refet amb un gol de Dioni en un contracop i poc més tard, quan pitjor pintaven les coses per als d’Eder Sarabia, novament, Zourdine Thior ha avançat els tricolors a la sortida d’un córner.

Les coses no han acabat aquí, al minut 84 Vinicius Tanque ha firmat el 2 a 2 definitiu, en el que és un nou contracop per al projecte d’Eder Sarabia en aquest inici de lliga.

Amb tot, l’entrenador, Eder Sarabia, creu que l’equip ha gaudit de més ocasions, però “és veritat que amb poques ocasions els rivals dels darrers partits han estat més encertats de cara a porta”.

En aquesta línia, el jugador Carlos Martínez ha destacat que “hem estat més a prop de la victòria” tot i que reconeix que “hem de ser més determinants a les dues àrees”.

El també jugador Roger Riera creu que “a vegades en intentar proposar tantes coses ens oblidem que som defenses i que defensar és la nostra primera tasca”.