El FC Andorra agafa aire a la lliga i cada cop és més a prop de la permanència

Victòria del FC Andorra davant l’Oviedo per 3 gols a 1 (FC Andorra)

S’ha patit i no ha estat fàcil. Afortunadament i, sobretot, gràcies a una bona primera part, amb un gran joc, el FC Andorra s’ha retrobat amb la victòria en imposar-se al Real Oviedo per 3 gols a 1 a l’Estadi Nacional. El triomf era quasi obligatori després de 5 jornades sense guanyar a la lliga.

El golejador del partit per als tricolors ha estat Albanis (19′ i 45′), molt encertat en el primer període i més desdibuixat a la segona meitat, sense ser cap crítica. Per la seva efectivitat, és l’home de l’encontre. Això sí, amb el permís de l’inspirat Sinan Bakis que marcava el 3 a 1 en el temps de descompte després d’una gran jugada personal i acumula ja 8 dianes. El gol visitant l’ha transformat Calvo al minut 75 de la segona meitat.

Bon partit i bones estones de joc, però, això és la lliga SmartBank, on ningú regala res. Al final hi ha hagut algun moment de patiment amb el 2 a 1, però aquest fet no resta mèrits als d’Eder Sarabia que, poc a poc, punt a punt, s’apropen a l’objectiu de la permanència. A manca de completar-se la 22a jornada, el FC Andorra ocupa la 8a plaça amb 32 punts. Ara mateix són més importants els punts (que apropen a la salvació) que no pas la posició a la taula. A 2a A, qui suma al voltant dels 45 punts, pràcticament, té la permanència a la butxaca.

El proper compromís dels tricolors serà força complicat. Es jugarà al camp del Burgos, un dels ossos de la categoria. Ara mateix aquest conjunt és a tocar del liderat (quart), amb un partit menys respecte altres conjunts que han jugat aquest dissabte. Només ha perdut un matx més que el primer classificat (Las Palmas). Això fa que la victòria dels andorrans d’aquest dissabte sigui especialment positiva.