El duo format per Miriam Cepeda i Luis Alberto Requejo posa el colofó final al 16è Festival Internacional Orgue&nd

miriam cepeda

L’actuació del duo format pel clarinetista Luis Alberto Requejo i l’organista Míriam Cepeda ha estat l’encarregada de posar, aquest dimecres a la nit al cor de l’església arxiprestal d’Andorra la Vella, el punt final al 16è Festival Internacional Orgue&nd Principat d’Andorra, esdeveniment musical organitzat per l’Arxiprestat d’Andorra i els Amics dels Orgues de les Valls d’Andorra.

Amb el concert ‘Diàlegs en l’aire’, que s’ha convertit en la primera actuació conjunta d’orgue i clarinet en els setze anys de festival, la parella de músics bilbaïns, una de les poques en tot el món que ofereix amb regularitat concerts d’orgue i clarinet, ha brindat un ampli repertori d’estètica romàntica amb la interpretació d’obres de S.Rakhmàninov, C.Nielsen, G.Rossini, A. Gardner i G.Verdi, entre d’altres.

Aquestes obres presenten una singularitat, ja que tal com va comentar la mateixa organista Míriam Cepeda durant la roda de premsa prèvia al concert, “les peces del concert es basen en un repertori de transcripcions d’obres d’orquestra que s’han passat a una partitura de piano i a continuació s’adapten a les possibilitats musicals que ofereix un instrument com l’orgue”.

(Text i foto: ANA)