El duel dels gladiadors

Ahir es va celebrar al Circuit de Gel del Pas de la Casa la tercera prova del campionat d’enduro sobre gel d’Andorra.

Les tres curses van estae molt disputades, amb Edgar Gallipoli, Nil Solans i els germans España com a protagonistes.

En la primera cursa Nil Solans es van imposaf davant d’Edgar Gallipoli i Xavi España. En la segona cursa, Nil Solans i Edgar Gallipoli van començar liderant la cursa, fins que Solans va cometre una errada que el va fer caure fins la sisena posició i només va poder remuntar fins la cinquena plaça. Finalment el podi va ser per Edgar Gallipoli, Cristian España i Xavi España.

La darrera cursa de la nit també va ser guanyada per l’Edgar Gallipoli, després d’una nova caiguda de Nil Solans. Xavi España va pujar al podi en segona posició, per davant del seu germà Cristian España.

Pel que fa la resta de pilots andorrans, Jordi Raposeiras es va veure obligat a abandonar després de la segona cursa a causa d’una caiguda. Xavi Cardelús va aconseguir el seu millor resultat de la nit en la tercera cursa acabant en quarta posició, i Jordi Duedra va signar dues sisenes posicions i una setena posició. La pilot Alba Villegas va correr com a convidada amb una Wild Card, aconseguint una onzena posició com a millor resultat.