El Don Denis sentencia la lliga

Pas de gegant del Don Denis Santa Coloma per revalidar el títol de lliga. Els de Richard Imbernón han guanyat avui 1-0 el Tic Tapa Sant Julià amb un gol d’Iban Parra i s’han beneficiat de l’empat a 1 entre Lusitans i UE Santa Coloma. A la part de baix també pas de gegant de l’Adelita Engordany per garantir-se la permanència.

El Don Denis Santa Coloma ha sentenciat, si no ho estava ja, la Lliga Grup Becier. Els colomencs s’han desfet avui del Tic Tapa Sant Julià en el clàssic.

Un solitari gol d’Iban Parra al límit de la primera meitat deixa més de mitja lliga per a l’equip de Richard Imbernón. 

Amb l’empat entre Lusitans i UE Santa Coloma, el Don Denis li treu ara 9 punts al Lusitans a falta de 12 per disputar-se.

A la part de baix, el que també ha sentenciat és l’Adelita Engordany. Els d’Otger Canals han golejat el cuer, el Penya Encarnada per 2 gols a 5. Dos gols d’Alejandro Fernández, un de Pinto, un altre de Matos i l’últim de Sanguina han tancat un marcador que deixa els escaldencs virtualment salvats, amb prop de 10 punts de marge i només 4 partits per disputar-se. Això sí, tot i aquesta virtual salvació, l’Adelita encara té molt a dir. I és que després de tots aquests playoffs, l’equip disputarà la final de Copa.