El Dolç Màgic i els Sabors de Nadal tornen a la Seu d’Urgell per fer gaudir d’unes festes gormandes

Aquest migdia s’han presentat les diferents propostes gormandes que 12 establiments de la Seu d’Urgell han elaborat un Nadal més per gaudir d’unes festes “ben gormandes”. Així ho han explicat la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Mireia Font, i la regidora de Comerç, Núria Tomàs, juntament amb els representants dels forns, pastisseries, carnisseries i altres comerços de la ciutat que per cinquè any consecutiu comercialitzen els seus productes gastronòmics elaborats expressament per aquestes festes.

Dolç Màgic de les Muntanyes

Els 8 establiments que ofereix el Dolç Màgic de les Muntanyes que s’identifica amb el Nadal a la Seu d’Urgell són els següents: la Pastisseria Cadí que ha tornat a crear una galeta en forma d’avet de Nadal feta de pasta seca, que s’inspira en el conte dels Minairons, banyada de xocolata i decorada amb boletes de color, i uns polvorons clàssics; els forns de pa Duat i Sansa, proposen xocolatines i piruletes amb sorpresa, mentre que el forn de pa Crosta i Molla, presenta novament un canut del minairó, fet de pasta i farcit de codonyat amb canyella. El forn Serafí també ha elaborat diverses galetes de pasta de te amb colors i motius nadalencs, mentre que els forns Sant Joan i Blasi proposen una galeta de canyella amb cara de minairó.

Sabors de Nadal
Pel que fa als 4 establiments que proposen els Sabors de Nadal són la Carnisseria Charlie amb uns lingots de carn de vedella i de porc en forma de barra de torró, de quatre gustos diferents; la Xarcuteria Pagès amb unes secallones amb un bastonet de minairó i unes hamburgueses amb forma de cara de minairó; la Fruites Seu amb centres de fruita ja pelada i tallada; i L’Infús (Escoberts) amb dues infusions especials de Nadal (te negre amb espècies i tisana depurativa), i galetes de gingebre.

Tots aquests Dolços Màgics i Sabors de Nadal ja es poden adquirir a cadascun dels 12 establiments urgellencs i es podran trobar durant totes els festes nadalenques. Val a dir també que els comerços que participen en aquesta campanya nadalenca es troben  identificats a la porta amb un minairó d’alumini de mida real, així com un cartell identificatiu tant del Dolç Màgic com dels Sabors de Nadal.