El documental ‘Enxaneta’ de TV3, nominat als premis Gaudí

La producció de TV3 sobre el món dels castells, ‘Enxaneta’, ha estat nominada en la categoria de millor pel·lícula documental en els Premis Gaudí, que concedeix l’Acadèmia del Cinema Català. El film, dirigit per Paulí Subirà, competirà amb “Al final de l’escapada”, d’Albert Solé, “Barcelona, abans que el temps ho esborri”, de Mireia Ros, i “La maleta mexicana”, de Trisha Ziff. Els premis es lliuraran el 6 de febrer a Barcelona.

“Enxaneta” es va estrenar a París al setembre en el marc d’una trobada empresarial com a exemple d’integració i cohesió social a la societat catalana. Durant la seva presentació, televisions de diferents països van mostrar interès per emetre’l.

Des de la seva estrena a cinemes de Catalunya, el 17 de novembre, l’han vist més de 5.500 persones. Palma de Mallorca, Manacor i Perpinyà, entre d’altres, són les pròximes localitats on és previst projectar-la, i s’està treballant en la seva distribució a nivell internacional.

“Enxaneta” és la producció de TV3 sobre el món dels castells que els porta per primera vegada a la gran pantalla i en 3D. La pel•lícula té l’objectiu de donar a conèixer els valors que han fet dels castells patrimoni immaterial de la Humanitat, és a dir, l’esperit de superació, el treball en equip, i la integració de gent de totes les edats i de totes les nacionalitats.

Per Ens de comunicació / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *