cataractes2La setmana vinent el doctor Ludger Hanneken serà a Barcelona en un congrés mèdic on explicarà els avantatges d’una clínica dirigida al turisme de salut. Mentrestant avui un centenar de professionals del camp de l’oftalmologia són a Andorra on han pogut seguir en directe dues operacions de cataractes complicades amb astigamtisme, una operació molt avançada tecnològicament pels aparells que es fan servir.

Des de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell i en directe el doctor Ludger Hanneken ha intervingut un pacient de cataractes. Amb una anestèsia tòpica i en menys de 20 minuts li ha eliminat la cataracta que li impedia veure amb nitidesa i li ha implantat una lent intraocular multifocal tòrica per corregir l’astigmatisme que patia.

En aquest cas, la novetat són les mesures i els aparells que es fan servir. Segons l’oftalmòleg Ludger Hanneken, la tecnologia “permet mesurar amb una precisió més alta les dioptries de la lent intraocular per col·locar una lent en un eix especial”. El director de gestió de Vallmedic visió, Mark Lansu, explica que la diferència està en posar una lent normal “o una lent especial que també pot corregir l’estigmatisme i afegir un altre focus per poder llegir o veure l’ordinador”.

El doctor Hanneken dóna un pas més en l’oftalmologia i la setmana vinent presentarà el seu model de negoci a Andorra davant el públic del Congrés mundial de cirurgia de cataractes.

2 comentaris

  1. Si si molt modernisme i a la hora q necesites un oOftalmoleg de urgencies no ni ha !!!!! Te envien cap a Barcelona o Lleida i a la a pargar Metge i ambulancia !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada