4g

De vegades les nostres televisions, com si per art de màgia es tractés, comencen a fer coses estranyes que ens impossibiliten seguir amb el visionat dels nostres programes favorits.

Tal com ha afirmat la Federació Coordinadora de Telecomunicacions (Fecotel) un dels estranys motius origen dels nostres enuigs davant d’una caixa que emet imatges, podria ser l’ús de la quarta tecnologia mòbil (4G) a prop dels llocs de recepció del senyal de la Televisió Digital Terrestre (TDT).

És per aquest motiu que el coordinador d’ Fecotel, Fernando Flores Fernández, ha declarat que amb el nou dividend digital, que suposa la introducció del 4G a través de l’espectre de la TDT, els usuaris hauran de buscar formes que permetin a ambdues tecnologies conviure.

Afirma Flors que és molt probable que quan usem la tecnologia 4G es produeixin interferències entre els dos senyals, fent o que no pugui visualitzar la televisió o que el dispositiu mòbil no pugui connectar-se a internet.

D’aquesta manera la Fecotel ha demanat a l’Executiu central la possibilitat de concertar una reunió per estudiar els problemes que pugui comportar el dividend digital i per tal de plantejar una campanya per informar la ciutadania sobre la millor manera d’implementar aquesta nova tecnologia.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

1 comentari

  1. Donat el cas a Andorra, Andorra Telecom tindria que “facilitar” que en les cases amb conexio de fibra hi hagues com a minim un decodificador per cada tele de la casa, Ja aqui es tenen que veure solucions…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada