El director de Salut dimiteix per desavinences amb la línia de treball del ministre Álvarez Marfany

El director de Salut, Josep Casals, dimiteix per desavinences amb la línia de treball engegada pel ministre Carles Álvarez Marfany. Casals va presentar la carta de dimissió divendres i se’n va anar de vacances. Va ser nomenat director de Salut el 2011 per Cristina Rodríguez i el van mantenir amb els dos ministres que la van succeir, Rosa Ferrer i l’actual. La reforma sanitària ha estat un tema recurrent al ministeri durant la seva responsabilitat.

Dimiteix el director de Salut, Josep Casals. Casals va presentar la dimissió divendres, just abans d’anar de vacances, i segons fonts consultades, el ministre Carles Álvarez l’hauria acceptat.

Les diverses fonts consultades han explicat que la marxa de Casals del lloc de responsabilitat que ocupava des de fa cinc anys coincideix amb l’arribada del nou ministre i la formació d’aquest del seu equip, un equip que liderarà la reforma sanitària que està sobre la taula. Precisament, la seva absència va ser evident durant la darrera compareixença del ministre Álvarez davant el Consell General per explicar les línies de la reforma sanitària, una compareixença on no van faltar els altres alts càrrecs de sanitat andorrana, el president del consell d’administració de la CASS, Jean-Michel Rascagneres, i el director del SAAS, Josep Maria Piqué.

Josep Casals va ser nomenat director de salut per la ministra Cristina Rodríguez el 2011. Es va mantenir en el càrrec amb l’arribada de Rosa Ferrer al capdavant del ministeri i va ser confirmat per Carles Álvarez a la seva entrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.