El dinovè concurs de poesia Miquel Martí i Pol premia els treballs d’Eva Arasa, Lorena Jordana i Josefina Porras

El dinovè concurs de poesia Miquel Martí i Pol, instituït amb motiu del Dia mundial del llibre per la Biblioteca Pública del Govern d’Andorra ha premiat les obres de les autores Eva Arasa, Lorena Jordana i Josefina Porras.

El jurat, format per Beth Gil, Fina Font i David Gálvez, després d’haver-se reunit el 18 d’abril d’enguany, i d’haver fet la lectura crítica de les 14 obres presentades a la categoria Poema i de les 11 obres presentades a la categoria Recull, ha acordat aquest veredicte.
Per a la categoria Poema, el jurat ha atorgat un accèssit consistent en un lot de llibres al poema titulat “Tu i ell; tu o ell”, de Lorena Jordana, que destaca per l’ambició en l’ús acurat del lèxic i un treball de construcció meritori.

En la mateixa categoria el jurat ha atorgat per unanimitat el premi a l’obra “Veuràs els ametllers en flor” d’Eva Arasa, per la reelaboració reeixida de temes clàssics i l’ús encertat d’imatges evocatives amb un vocabulari poètic i natural. El premi està dotat amb 200 euros i un lot de llibres.

Pel que fa a la categoria recull, el jurat ha optat per deixar el premi desert i ha atorgat un accèssit consistent en un lot de llibres al recull titulat “Tast de petiteses” de Josefina Porras. Tracta temes quotidians amb un vocabulari poètic ajustat. És un recull que destaca per l’ambició temàtica, amb idees puntuals molt meritòries.

(Foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.