El dia de la Rosella

En la pel·lícula Cadena de favors un nen té la idea de fer un favor a tres persones diferents perquè, de la mateixa manera, cadascuna d’elles facin un favor a tres persones més i el nombre de bones accions es multipliqui cada vegada més. El seu objectiu era aconseguir un món més bell, exactament el mateix que el de Flower by Kenzo amb la seva campanya del Dia de la Rosella, que va ser el 5 de maig. Fes com nosaltres i celebra el Dia de la Rosella!

T’animem a que siguis com Trevor, el nen protagonista de la pel·lícula, i que, al llarg del dia 5 de maig, publiquis a les teves xarxes socials una bona acció o gest desinteressat. Perquè aquest petit gest es converteixi en alguna cosa realment gran, només has d’etiquetar cadascuna de les entrades amb els hashtags #DiadelaAmapola i #PorUnMundoMasBello.

Celebra el Dia de la Rosella
Per cada entrada etiquetada Kenzo donarà 5 € a Creu Roja Espanyola per al seu projecte Primera Infància. Per festejar aquest dia, la marca repartirà més de 55.000 roselles per omplir de color les ciutats de Madrid, Barcelona, ​​la Corunya, Càceres, València, Bilbao i Màlaga, difonent aquest missatge d’optimisme i cooperació.

Para’t a pensar… cada dia els mitjans de comunicació ens informen de desgràcies de tota mena. No seria meravellós que, encara que fos per un dia, les notícies fossin totes bones? Inundem les nostres xarxes de bones accions i comparteix-les amb aquests dos hashtags. Serà un petit gest que pot ajudar a moltíssimes persones.

El projecte Primera Infància de Creu Roja Espanyola
El projecte Primera Infància és d’àmbit estatal i integra un conjunt d’iniciatives orientades a donar suport al desenvolupament en la criança de nens d’entre 0 i 6 anys de famílies (fonamentalment encapçalades per dones) que presenten nivells d’empobriment, derivat de la crisi socio-econòmica.