El deure de donar i ajudar al necessitat

No són temps fàcils els que estem vivint. Moltes persones estan en situacions difícils que no els permeten tenir una visió optimista del futur. Encara que fins i tot estiguis en una situació extrema amb deutes no tens el dret de rendir-te.
Tant en temps bons com en temps dolents hi haurà persones que tindran èxit i hi haurà persones que fracassessin, hi haurà nous milionaris, hi haurà nous pobres. Moltes persones viuen havent-li la culpa a l’economia i aquest no és precisament el problema, el problema és ajustar al nostre entorn i modelar les nostres idees a la realitat que vivim.
Hi ha vegades en que la vida sempre et posa a prova jo per exemple tinc un amic molt proper que a hores d’ara, està passant per un difícil moment, que ni tan sols pot comprar per menjar, si no és que els ajudem els amics de veritat que té al seu voltant però el va après a com tirar endavant, no existeix això un s’ho imagina i si segueix així òbviament que un va a terminal malament mai és tard per començar ha lluitar pel que un vol també cal tenir en compte que la família els amics i la gent que t’aprecia va a ser-hi quan els necessita i encara que no físicament ells sempre et donessin suport i et motivessin a sortir i tirar cap amunt un és un quan s’ha d’oblidar el dolent, però això és molt fàcil, per a totes les persones que tenim encara que s’han 10 € diaris en els nostres butxaques, i el no té ni tan sols per a una barra de pa, això és el trist i no ens adonem, que cada vegada tenim mes persones així, en el nostre entorn ,que per vergonya, compromís etc, no ens demanen res. Ara he comprès de com fer bé les coses i si surt malament cal seguir intentant així un va a aconseguir les seves metes i somnis i és el que començaré a fer ara.
Així que aquest és el consell del nostre creador i jo només els puc dir que si vols veure la veritable llum que perdura, només has de deixar a un costat de perseguir el que ens està fent mal i humilment buscar de ple amb fe i confiar en tu mateix constantment i s’aniran obrint portes i es demostrarà en el seu moment perfecte.
Una de les nostres metes de la vida ha de ser també construir a una societat millor ja sigui amb el nostre temps o amb els nostres diners. Aquesta és una de les raons per les quals tracte de difondre cultura i donar consells perquè tots puguem gestionar millor els nostres diners. Però no és l’únic que es pot fer: també cal ajudar a qui més ho necessita particularment en moments difícils (tot i que penso que sempre cal contribuir d’alguna manera).
¿Com podem ajudar a qui més ho necessita?
De diferents maneres. Si un té possibilitat de donar el seu temps i fer tasca social directament a les comunitats, des del meu punt de vista és el millor que es pot fer. És summament satisfactori ajudar a qui més ho necessita tendint la mà.
Donant suport a la gent, la qual cosa em permet tenir la total tranquil·litat que la meva aportació serà utilitzada precisament per aquests fins: per ajudar a qui més ho necessita. el molt o poc que vaig poder haver aportat prefereixo reservar-lo. Ajudar a qui més ho necessita ha de ser un acte desinteressat.
Tinc un amic que està molt cansat, intenta però tot li surt malament. Hi ha dies que se sent sense forces per seguir, Ha estat lluny de pensar en suïcidar-se, però sent que la vida no canvia res segueix igual de rutinària, i que no té cap projecte ni tan sols proper per començar.
La vida és bella però curta! La felicitat no sempre estarà, Hi ha vegades que ens ofeguem tan fàcil!
No ens enredem en sabent que tot en aquesta vida és possible.

Endavant Hèctor entre tots l’ajudarem al fet que surtis endavant.

TOTES LES NOTÍCIES