El desviament de la Massana, més a prop

Sessió de Consell de Comú a la Massana (Comú de la Massana)
Sessió de Consell de Comú a la Massana (Comú de la Massana)

En la sessió de Consell de Comú, a la Massana, s’ha donat llum verda a la signatura de convenis de cessió anticipada de terreny per tal de poder construir la primera fase del futur desviament de la vila. La cònsol major, Olga Molné ha agraït la implicació i bona predisposició dels propietaris, “que han participat en moltes reunions, algunes amb el Govern, i han col·laborat per a permetre que aquest vial sigui una realitat”.

De moment s’han aprovat la major part dels convenis i s’espera acabar el procés amb els altres dos propietaris en breu. El projecte constructiu estarà enllestit al mes de juny i tot seguit es portarà a terme la licitació de les obres, que podrien començar de cara a la tardor, si se segueixen els terminis previstos. La licitació es farà de forma conjunta amb el Govern, ja que un tram del futur vial és de titularitat comunal i un altre és el que Govern té en el pla d’infraestructures viàries.

D’altra banda, en la sessió d’avui dijous també s’ha aprovat una partida de 839.000 euros per a la futura instal·lació d’un ascensor que comuniqui l’Avinguda Sant Antoni amb el futur vial.Segona fase de Santa Caterina

La reforma integral de Sant Caterina es completarà pròximament, amb la segona fase dels treballs, que inclouran una pista de bàsquet i una zona de cal·listènia, a més d’una gran zona enjardina, per a fomentar la convivència.

Com ha afirmat el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet, la primera fase del projecte ha tingut una gran acollida entre el jovent, que totes les tardes i els caps de setmana omplen el parc juvenil, que compta de moment amb una pista de futbol, una zona d’skate park, amb una zona d’iniciació i una altra més tècnica.

“Serà un canvi radical de la zona de Santa Caterina per a convertir-la íntegrament en el punt de trobada i diversió dels joves de la Massana, fomentant la pràctica de l’esport i creant zones de convivència”, afirma Poulet.

La segona fase tindrà un cost aproximat d’uns 650.000 euros. En la sessió d’avui se n’ha fet l’adjudicació i el projecte estarà enllestit de cara a la tardor.

En la mateixa sessió s’ha donat llum verda a altres projectes, com la remodelació de la font de la plaça de les Fontetes, la reforma de la plaça de la Ciutadania i l’habilitació d’un office més gran perquè els treballadors hi puguin dinar i, d’aquesta manera, estalviar desplaçaments.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES