Albert Llovera, amb el seu optimisme habitual, ha confirmat que la seva participació en el Dakar 2018 s’ha vist frustrada per la lesió del seu dit polze de la mà esquerra, Aquest era el seu comentari: “Abans de res comentar que m’estic recuperant de manera excel·lent de l’operació i que els terminis de recuperació s’estan complint. Per competir en una prova com el Dakar has d’estar al 100% físicament, en aquesta ocasió no compliria aquesta premissa i he pensat que per no poder gaudir de la carrera millor quedar-me a casa. Si quan les condicions físiques són bones estic dos o tres mesos a recuperar-me, quan la situació no és l’òptima tot es complica”.

Cal recordar que després de les passades vacances estivals, el carismàtic Doctor Xavier Mir va aconsellar a Llovera operar-se de l’articulació del dit polze de la mà esquerra, per poder pilotar de manera més còmoda: “La veritat és que el dolor, de vegades, era insuportable. És cert, l’única solució era la intervenció quirúrgica per recompondre l’articulació. En aquells moments, a mitjans de setembre, el Dr. Mir, ja em va comentar que hi havia la possibilitat de no arribar al Dakar, però l’esmentada intervenció era inajornable”.

El pilot andorrà va passar pel quiròfan el passat 7 d’octubre, l’operació es va desenvolupar segons el previst i va iniciar la recuperació de manera immediata, en les instal·lacions de Medisport: “Ens vam marcar una sèrie d’objectius i tot està sortint segons aquesta previsió. A més, a Medisport, a part de recuperar-me la lesió de la mà esquerra, m’estan “recol·locant” part del meu cos, que amb l’esforç acumulat d’anys d’esforços, hi ha coses que estan una mica fora de lloc”.

La decisió presa per Albert, no solament ha estat respectada pels responsables de l’equip Bonver Dakar Project: “M’han recolzat en tot moment i m’han deixat les portes obertes per a pròximes edicions del Dakar i fins i tot per algun que un altre projecte que pogués sorgir una vegada recuperat al 100%”.

En paral·lel amb la meva recuperació, seguiré treballant per poder tornar a competir al més aviat possible però sense forçar a cap moment la meva posada a punt.

Queda fora de tot dubte, que Llovera seguirà donant el millor de si mateix per recuperar la normalitat i tornar a estar al volant d’un vehicle de competició.

De moment, a l’horitzó té el Dakar 2019, però pel camí no es pot descartar que pugui repetir en algun campionat en els qual fins fa poc era protagonista o en proves en les quals no ha tingut ocasió de competir.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada