El curtmetratge andorrà ‘Le Blozzard’ es podrà veure dilluns 25 gratuïtament a la plataforma Youtube

Un moment de la gravació de Le Blizzard
Un moment de la gravació de Le Blizzard.

El curtmetratge andorrà “Le Blizzard” es penjarà dilluns dia 25 en obert per a tothom i de forma gratuïta. Serà presentat al canal de youtube “Alter”, un canal propietat de la productora californiana “Gunpowder & Sky” amb més d’un milió de subscriptors.

Alter presenta curtmetratges, majoritàriament de terror, que han tingut un notable recorregut en festivals internacionals.

Això permetrà que “en poques hores i dies, el curtmetratge arribi a molta gent, fet que ajudarà a tenir milers de visualitzacions”, explica el seu director, Àlvaro Rodríguez. “A part, l’han reservat per al dia 25, que coincideix amb el Memorial Day a Estats Units, aquí conegut com a Dia dels Caiguts, coincidint amb la temàtica del curt”, afegeix Rodríguez.

“Gunpowder & Sky” és la productora de films com “Prospect” protagonitzada per Pedro Pascal (Mandalorian, Narcos), “Lords of chaos” o “Cam” (Netflix), entre altres.

En aquest enllaç podreu veure el film a partir de dilluns https://www.youtube.com/channel/UCMOB6uDg7e-h8OuCw8dK2_Q/featured