El curt andorrà “Le Blizzard” entra en postproducció

El rodatge de “Le Blizzard”, el 2n curtmetratge de l’andorrà Àlvaro Rodríguez Areny es va enregistrar del 15 al 20 de Desembre i tot just comença la seva postproducció.

Després de 108 Seleccions en festivals de tot el món amb “Wolves”, incloses les Top mundials de Génere: Festival de Sitges (en la seva Secció Oficial), el festival Fantaspoa de Brasil i el Fant de Bilbao.

“Le Blizzard” compta amb la subvenció més quantiosa de l’any otorgada per el ministeri de Cultura. També compta amb el patrocini de la SDADV, del Comú d’Encamp, de Gasopas, del Fórum Nacional dels Joves d’Andorra i de Financera d’Assegurances.

Protagonitzat per la nominada al Goya al 2013 per “El artista y la modelo” de Fernando Trueba, Aida Folch. Recolzada amb un repartiment de l’alçada de l’andorrà Isak Férriz, acompanyat d’actors com Rachel Lascar, Alex Moreu, Yuri D. Brown, del també andorrà Boris Cartes i Irene Quero.

Entre l’equip, hi ha treballat professionals de la talla de Poli Cantero a la supervisió dels FX, guanyador de 2 premis Goya amb “Acción Mutante” d’Àlex de la Iglesia i “La madre muerta” de Bajo Ulloa i nominat 1 cop més, a Millors Efectes Especials.

Marie és una refugiada francesa que, creuant el Pirineu per escapar del nazisme, es veurà perduda i malferida en un bosc hivernal en busca de la seva filla.

El curtmetratge tindrà una durada de entre 10 i 15 minuts i serà de gènere fantàstic.

S’espera tenir-lo enllestit en els mesos de Juny i Juliol per a poder començar el seu recorregut natural en festivals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.