El cinquè curs Intensiu del Laboratori de les Arts ha obert des d’aquest dimecres 25 d’abril les inscripcions i representarà “El secret del Faraó” el 6 de juliol sota la direcció de l’Animal Escola de Teatre, l’escola Líquid Dansa, l’Espai de Música Moderna i l’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria. Es tracta d’un combinat d’activitats formatives en arts plàstiques, dansa, música i teatre que culminaran en una representació que tindrà lloc el darrer dia del curs a l’auditori Claror. En aquest sentit, el conseller de Cultura, Josep Roig ha explicat en roda de premsa que el format de fer el curs i oferir una actuació a la finalització del mateix, com es va fer amb els musicals Grease i Jesucrist SuperStar, “és tot un encert i un èxit”.

De fet, en el cas de Grease van intervenir 31 persones d’entre 13 i 71 anys i es van haver de fer dues representacions. “L’ascensor entre la part infantil i la part més adulta funciona molt bé”, ha comentat Roig per explicar que moltes de les persones que s’apunten a l’Intensiu o bé que segueixen els cursos de les diferents escoles que donen aquest servei al llarg de l’any “són després els que veiem en espectacles de gran format”.

Del 2 al 6 de juliol, els alumnes d’entre 6 i 12 anys participants cursaran de forma integral als locals de La Trapa programes d’arts plàstiques, dansa, música i teatre. I a més dels coneixements que puguin adquirir, el curs també els permetrà aprendre a treballar en equip, a controlar les seves pròpies emocions, a gestionar els nervis que surten quan et poses davant del públic i a conèixer-se millor a ells mateixos. 
L’Intensiu del Laboratori de les Arts té molt bona acollida i en les anteriors edicions s’ha exhaurit el màxim de les places disponibles que oscil·la entre 35 i 40. Les inscripcions es poden fer al mateix Centre cultural o bé a les escoles que prenen part en la iniciativa al preu de 115 euros amb un 5% de descompte per als residents a la parròquia i un 10 per als que s’inscriguin amb un germà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada