aula-magnaA partir d’aquest any la participació al curs Aula Magna està acreditada per la Universitat d’Andorra (UdA) amb 0,5 crèdits europeus. Així, els participants que assisteixin al 80% de les activitats podran presentar el corresponent certificat d’assistència perquè els sigui reconegut en el recompte de crèdits de lliure elecció de titulacions universitàries.

El proper dijous 28 de novembre, de les 15.00 hores a les 18.00 hores, a la sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna, tindrà lloc la primera sessió monogràfica del curs Aula magna 2013-2014, que tractarà sobre el tema “L’educació patrimonial: Una estratègia per a la formació de les societats. Proporcionar les eines escaients per a la seva comprensió. Delegar la seva conservació en la generació vinent”. La sessió serà impartida per Cristina Yáñez, professora del Centre d’Estudis Virtuals de la Universitat d’Andorra.

La novena edició d’Aula Magna va arrencar el passat 12 de novembre, amb la conferència inaugural. Les sessions monogràfiques s’aniran desenvolupant cada mes fins a la segona setmana del mes d’abril. En aquest curs n’hi haurà un total de sis, que abordaran correlativament temes de cultura, ciència, informàtica, empresa i salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada