batllia

El Consell Superior de la Justícia treballa perquè, de manera imminent, entrin en funcionament dues noves batllies especialitzades en blanqueig de diner. És previst que les formacions es facin al setembre a França. Ho ha explicat Enric Casadevall, president de la institució, en l’acte de jurament del nou president del Tribunal Superior de la Justícia i d´una batlle.

Aquest ha estat el moment en què ha jurat el càrrec Manel Abril, nou president del Tribunal Superior de Justícia i la batlle Alexandra Terés, a la Casa de la Vall. Enric Casadevall, president del Consell Superior de la Justícia, ha avançat que al setembre començaran les formacions de les dues noves batllies especialitzades en l’àmbit econòmic, que haurien d’entrar en funcionament l’any vinent.

Casadevall també ha assegurat que calcula que de les 50.000 sentències pendents de pagament a la Batllia, una mica més del 10% podrien ser executades pel saig. Aquesta nova figura, que s’ha d’encarregar de les execucions judicials, entrarà en funcionament quan el Consell General aprovi la llei que que es troba en tràmit parlamentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada