El Cos de Policia lliura els diplomes de la formació “Actuacions Operatives en Seguretat Ciutadana”

El Cos de Policia ha lliurat els diplomes de la formació “Actuacions Operatives en Seguretat Ciutadana, aquest divendres a l’’edifici administratiu de l’Obac d’Escaldes-Engordany.

A l’acte han assistit 22 funcionaris de Policia entre els quals hi ha 3 sotsoficials i 13 agents del nou Grup de Suport de Manteniment de l’Ordre de la Unitat de Seguretat Ciutadana i 6 membres de la Unitat de Grups Especialitzats.

El curs ha tingut com a finalitat proporcionar als membres del Grup de Suport de Manteniment de l’Ordre, les eines i els coneixements necessaris per intervenir com a equips operatius en esdeveniments rellevants per la seva afluència de persones, importància o gravetat d’intervencions, en dispositius estàtics de control, així com per donar suport en serveis a la Unitat de Grups Especialitzats, els quals a la seva vegada han pogut perfeccionar-se en la matèria.

La formació ha estat impartida per un Inspector Cap, dos Inspectors i un Sotsinspector de la Divisió de Formació i Perfeccionament de la Policia Nacional Espanyola, en el marc de les accions de formació que el Cos de Policia porta a terme amb la col·laboració de l’Estat espanyol i s’ha desenvolupat de dilluns a divendres d’aquesta setmana.

Aquesta formació es desenvolupa en dues edicions, aquesta primera que s’ha impartit entre el 13 i el 17 de maig, i una segona prevista del 17 al 21 de juny vinents, en la qual seran formats 15 membres més de la Unitat de Seguretat Ciutadana, adscrits al Grup de Suport de Manteniment de l’Ordre, i 10 de la Unitat de Grups Especialitzats.