El corredor al voltant del món Jamel Balhi visita Andorra

Jamel Balhi, corredor al voltant del món, oferirà una conferència oberta a tothom el dia 8 de gener del 2013 a les 19 hores a la sala d’actes del Consell General.

A més a més, oferirà unes xerrades adaptades a les edats dels alumnes en diferents centres escolars d’Andorra. El dia 8 de gener estarà al centre de Formació Professional a Aixovall i al col·legi Sagrada Família. El dia 9 visitarà el centre de batxillerat de l’Escola Andorrana i l’Institut Espanyol a La Margineda

Aventurer fora de sèrie, Jamel Balhi és el primer d’aconseguir l’impensable: fer la volta al món corrent, sense logística i sense assistència. Fotògraf i escriptor, Jamel Balhi ha travessat 186 països corrent, amb la seva motxilla, la seva càmera de fotos, i la seva set de descobrir coses noves. Continua recorrent el món i us fa compartir les seves aventures a través de la seva pàgina web i els llibres que publica. El mes de maig passat va visitar Andorra per primer cop, el darrer territori d’Europa que encara no havia recorregut.

(Foto: Comissió nacional andorrana per a la Unesco)

 

TOTES LES NOTÍCIES