corian

A  fi d’aconseguir cada vegada millors materials, els constructors i dissenyadors van començar a utilitzar nous materials, més eficients ambientalment i amb millors resultats en matèria de salut dels consumidors, d’aquí neix el corian en la decoració.

El corian, un material d’origen mineral i sintètic, presenta diversos avantatges sobretot per les propietats que el caracteritzen.

La versatilitat que ofereix permet no només la fabricació d’elements de recobriment per a parets, sinó que es pot utilitzar per a la fabricació de tot tipus de mobles.

Per la seva composició, permet una neteja fàcil i per a la qual no es requereixen grans despeses econòmiques, aspecte al qual cal afegir que és un element totalment antibacteris.

Gràcies a que no és porós, és resistent a les taques, no té olors i pot estar en contacte directe amb els aliments, la qual cosa fa al corian un element molt interessant per a les cuines.

Amb el pas del temps i després d’anys d’estar instal·lat, el seu aspecte encara sembla nou, a més, es repara amb facilitat en cas de que es danyi, per la qual cosa es recomana per a tot tipus de zones en les quals es registri molt de moviment.

Font: decorainteriorismo.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada