El Cor Signum farà el Concert de Reis en benefici del Banc dels Aliments

El Cor Signum de la Seu d’Urgell oferirà el seu Concert de Reis, aquest divendres dia 6, a 2/4 de 7 de la tarda a la Catedral de Santa Maria.

El recital s’organitza a benefici del projecte Aliments per a la Solidaritat. L’entrada al concert és gratuïta, i els assistents tindran un espai per a fer les seves aportacions voluntàries al banc dels aliments. El portaveu de la coral urgellenca, Rafel Llobet, ha expressat el desig que el concert agradi al públic i que tingui una bona finalitat. Llobet assegura que han preparat amb molta il.lusió aquesta cita.

L’actuació comptarà amb l’acompanyament de l’orgue de la catedral, a càrrec de Lluís Obiols.

El projecte Aliments per a la Solidaritat compta amb la implicació de Càritas d’Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones (impulsat per l’Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal), la Creu Roja i l’ONG La Seu Solidària. El servei compta des d’aquest any passat amb un nou local al carrer dels Canonges, a pocs metres de la Catedral, que atén les famílies i veïns de la Seu amb necessitats bàsiques derivades de la crisi econòmica. Durant la campanya de Nadal també ha rebut aportacions de les escoles de la Seu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.