‘A  la conquesta de la gran poma’. Aquest és el nom que rep la campanya de micromecenatge que ha organitzat a través de la plataforma Verkami el Cor de Rock d’Encamp del Principat d’Andorra. El grup, que està format per 45 nois i noies d’entre 12 i 16 anys, té un somni i el volen fer realitat. Volen anar a Nova York del 17 al 23 de juny per trobar-se amb un dels millors cors infantils dels Estats Units, el Young People’s Chorus of New York City, i amb el seu compositor Jim Papoulis. A més, tenen previstes dues actuacions, una a la plaça Father Duffy de Times Square i l’altra a la Seu de les Nacions Unides.

Els directors del Cor Rock d’Encamp, Jordi Porta i Gil Blasi, van conèixer el compositor nord-americà l’estiu passat en un curs de direcció coral a Segovia i a partir d’aquell moment van establir una relació professional. Així, els integrants del cor encampadà podran fer un assaig i un taller de composició musical amb Jim Papoulis i un assaig amb el cor Young People’s Chorus of New York City i el seu director Francisco Núñez.

Per fer possible l’intercanvi musical necessiten 6.000 euros i de moment n’han aconseguit 1.345 euros i falten 33 dies per acabar la campanya. Els mecenes poden fer donacions des de 25 fins a 300 euros. Si voleu ajudar a fer possible aquest somni podeu fer les donacions a aquest enllaç https://www.verkami.com/projects/17379-a-la-conquesta-de-la-gran-poma

Tots els col·laboradors i patrocinadors s’inclouran en el DVD que confeccionaran, i també els oferiran diferents premis com entrades per al concert, DVD de concerts anteriors i roba corporativa.

A més estan preparant un concert especial amb Black Thursday per poder-ho fer possible el pròxim mes de maig.

(Foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada