El Cor de l’Orfeó Lleidatà estrena la segona edició de ‘Spiritual’ a la Seu d’Urgell

'Spiritual' a la Seu d'Urgell
‘Spiritual’ a la Seu d’Urgell (Ajuntament de la Seu d’Urgell)

Aquest diumenge 29 de maig, a les set de la tarda, el Cor de l’Orfeó Lleidatà estrena la segona edició de la producció pròpia ‘Spiritual’, en un concert que tindrà lloc a la sala sant Domènec de la Seu d’Urgell.

‘Spiritual’ pretén ser una finestra d’aire fresc que generi un diàleg entre la música i el patrimoni amb una posada en escena adaptada a espais singulars. El repertori inclou obres de Vivaldi, Mozart, Fauré, Sibelius, Orff, Schubert i Espirituals Negres que ens transportaran a moments de pau, d’ira, de tranquil·litat, de pena i d’alegria, amb un missatge d’esperança cap al futur. Els intèrprets seran el Cor de l’Orfeó Lleidatà, Sheila López (solista), Pol Pastor (piano) i Pedro Pardo (idea, guió i direcció).

La producció ‘Spiritual’ es va estrenar el 28 de març de 2021, en plena pandèmia, en un espai tan singular com l’antic convent del Roser on precisament feia 160 anys, l’Orfeó Lleidatà va fer el seu primer concert públic. Posteriorment, es va poder gaudir a l’església Sant Joan Baptista de Penelles en el marc del festival de murals i art rural GarGar.

 

Suport i col·laboradors

Aquesta producció és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Lleida, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Supsa Supermercats Pujol-Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense, Sistemas Digitales Ricoh i Gabinet Casas.

Val a dir que aquesta producció pròpia també es va estrenar aquest passat dijous a l’església Sant Miquel de Lleida.

Les entrades estan a la venda www.orfeolleidata.cat.  El preu són de 10 € i 8 € l’entrada anticipada.

TOTES LES NOTÍCIES