El cap de Govern, Antoni Martí, es reunirà el dia 31 de maig a l’Elisi amb el president de la República Francesa i copríncep d’Andorra, François Hollande. La trobada, a petició del cap de l’executiu, servirà per informar el copríncep de l’evolució del procés d’obertura econòmica i d’homologació internacional i d’altres qüestions de l’agenda política andorrana, així com per agrair-li la signatura del Conveni de no Doble Imposició, un acord firmat a París el passat 2 d’abril entre els ministres d’Economia i Finances francès, Pierre Moscovici, i el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca.

La demanda d’entrevista s’ha produït després que els serveis del copríncep hagin informat de la impossibilitat de dur a terme el viatge oficial a Andorra aquesta primavera, tal i com s’havia anunciat inicialment. L’Elisi ha ajornat per qüestions d’agenda el viatge previst abans de l’estiu però manté la voluntat de dur-lo a terme abans de finals d’any.

El cap de Govern, acompanyat del síndic general, Vicenç Mateu, ja va mantenir una primera reunió amb el copríncep Hollande el passat 26 de juliol a París.

Foto:Remi Jouan