L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, ha nomenat com a nou membre del Consell Superior de la Justícia del Principat d’Andorra, a Olga Adellach i Coma, de llarga trajectòria política.

El nou membre del CSJ és filla d’Ordino, economista de professió, i ha exercit amb anterioritat diversos càrrecs: Consellera general (1992-1993); Secretària d’Estat d’Agricultura (1997-1998); Ministra d’Agricultura i Medi Ambient (1998-2001); Consellera general (març 2001); Ministra d’Agricultura i Medi Ambient (2001-2005); Consellera general (2005-2015) treballant en l’àmbit legislatiu de Sanitat i Medi Ambient i d’Economia.

Olga Adellach substitueix a Jordi Visent i Guitart, que havia exhaurit els 2 períodes consecutius de sis anys en el càrrec, tal com preveu la llei.

El Copríncep episcopal, en nom de tot el Principat d’Andorra, agraeix la dedicació i els bons oficis que duu a terme el Consell Superior de la Justícia i espera de la seva renovació un nou impuls en les altes responsabilitats que té confiades al servei de la justícia.

Bisbat d’Urgell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada