El copríncep episcopal i el francès es reuneixen al Palau de L’Elisi

El  Copríncep Episcopal i Arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, ha mantingut aquest matí una trobada personal amb el Copríncep francès, Emmanuel Macron al Palau de l’Elisi.

Durant l’entrevista, que s’ha dut a terme a quarts d’una del matí i en un clima de gran cordialitat, els Coprínceps han pogut fer un intercanvi de parers sobre qüestions de la política interna del Principat d’Andorra i de la seva projecció en l’àmbit internacional així com diversos temes europeus i de cohesió social.

El Copríncep episcopal ha assistit a la reunió acompanyat del seu Representant Personal, Josep M. Mauri i de la Secretària del Copríncep, Concepció Garcia. Per la seva part el Copríncep francès ha estat acompanyat del Representant Personal, Patrick Strzoda, i de Pascal Escande, Director de gabinet del Representant personal del Copríncep francès.

Aquesta ha estat la primera reunió personal que mantenen ambdós coprínceps des que Emmanuel Macron fou elegit President de la República Francesa i, per tant, va iniciar també la seva tasca com a Copríncep d’Andorra.

Text i foto: Bisbat d’Urgell

1 comentari

  1. Crec que hi ha temes més importants que tot aquest assumpte xupiguay de tot aquest aspecte relacionat amb l acord d associació amb la UE… Temes tant importants com; les reformes laborals a Andorra, les qüestions socio-econòmiques dels ciutadans d andorra…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.