El conte ‘La trementinaire de les nenes rosses’ d’Isidre Domenjó tanca el cicle ‘Contes d’aquí’

Demà dijous, 28 de febrer, a dos quarts de sis de la tarda, tindrà lloc la darrera sessió del cicle ‘Contes d’Aquí’ i que protagonitzarà l’escriptor Isidre Domenjó amb el seu conte ‘La trementinaire de les nenes rosses’.

Com en les altres sessions que s’han vingut celebrant cada dijous d’aquest mes de febrer i dos dissabtes, l’escriptor explicarà el seu conte als nens i nenes que es donin cita a l’Espai Ermengol. Seguidament, els infants podran participar en un taller per fer un punt de llibre amb flors seques a càrrec de Carme Invernon, il·lustradora del conte ‘La trementinaire de les nenes rosses’.

Contes d’Aquí

En aquest cicle hi han participat sis autors urgellencs que han explicat el seu llibre. Els autors i autores han estat: Albert Galindoamb ‘El tió de la Freita’; Mercè Garcia Molins amb ‘La bola de neu del Jordi’; Mariona Mateu amb ‘El tresor més gran del món’; Isidre Domenjó amb ‘La trementinaire de les nenes rosses’; Carlota Valls amb ‘Petons perduts’; i Mireia Pellicer amb ‘El gegant i l’acordió’.

Cada sessió també ha comptat amb la realització d’un taller, en el qual els nens i nenes assistents a la sessió han elaborat alguna manualitat relacionada amb la temàtica del conte en qüestió.

‘Contes d’aquí’, que ha tingut lloc cada dijous del mes de febrer, a l’Espai Ermengol, i dos dissabtes d’aquest mateix mes a la Biblioteca de Sant Agustí, ha obtingut una gran acceptació entre les famílies urgellenques on hi han passat uns 150 nens i nenes.

TOTES LES NOTÍCIES