El  consum d’electricitat al mes de febrer ha estat de 55,4 GWh, que suposa una reducció del 5,8% respecte al mateix mes de l’any passat, segons les dades facilitades per FEDA aquest dimecres. Així mateix, les dades mostren que Andorra ha generat 5,3 GWh entre la central hidràulica de FEDA (3,2 GWh), el centre de tractament de residus de la Comella (1,3 GWh) i la nova central de cogeneració del Poble de Soldeu (0,8 GWh).

Les dades fetes públiques per FEDA aquest dimecres mostren que el consum elèctric d’Andorra durant el mes de febrer ha estat de 55,4 GWh, xifra que suposa una reducció del 5,8% respecte al mateix mes de l’any 2016. D’altra banda, el consum acumulat durant aquests dos primers mesos de 2017 ha estat de 123,1 GWh, exactament la mateixa xifra que en el mateix període de l’any passat.

Pel que fa a la producció pròpia, Andorra ha generat 5,3 GWh entre la central hidràulica de FEDA (3,2 GWh), el centre de tractament de residus de la Comella (1,3 GWh) i la nova central de cogeneració del Poble de Soldeu (0,8 GWh), dades que representen el 9,5% del consum total d’Andorra. Les dades de consum del mes indiquen que la potència màxima registrada ha estat de 114 MW.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada