energiaEl consum d’energia durant el gener ha estat de 29.999 TEP (Tones Equivalents de Petroli) i de 64.389 MW/h (Megawatts per hora), el que suposa una disminució respecte al mateix mes de l’any anterior del 3% pel que fa al consum en TEP i positiva de l’1,9% pel que fa al consum en MW/h. Així ho ha fet públic aquest dilluns el Departament d’Estadística.

El consum d’energia en TEP durant el gener ha estat de 29.999 TEP, és a dir, una variació negativa del 3% respecte al mateix mes de l’any anterior. A excepció de l’electricitat que ha tingut una variació positiva de l’1,9%, els altres grups energètics amb més importància relativa han tingut una variació percentual negativa respecte al mes de gener de l’any anterior, fuel domèstic, amb un 10,8%, gasolina, amb un 15,6% i gasoil locomoció, amb un 1,1%.

Pel que fa al consum amb dades acumulades dels darrers dotze mesos ha estat de 280.483 TEP amb una variació percentual negativa del 3% respecte al període anterior. El grup principal electricitat, registra una disminució de l’1,7%, el gasoil locomoció, del 4,1%, fuel domèstic, de l’1,7% i gasolina, del 8,8%.

Pel que fa al consum d’energia en MW/h durant el gener ha estat de 64.389 MW/h, el que suposa un increment de l’1,9% respecte al mes de gener de l’any anterior. El segment amb més pes relatiu altres distribuïdores, registra una disminució de l’1%, de la mateixa forma que serveis financers, del 4,3%. Els segments amb importància relativa i amb variacions percentuals positives han estat usos domèstics, amb un 5,8% i hoteleria i restauració, amb un 4,4% i distribució, amb un 1,1%.

Pel que fa al consum amb dades acumulades dels darrers dotze mesos ha estat de 554.188 MW/h amb una disminució de l’1,7% respecte al període anterior. El segment amb més pes relatiu altres distribuïdores, registra una variació percentual negativa de l’1%. Altres segments amb importància relativa com distribució i altres serveis registren disminucions del 4,4% i l’1,7%, respectivament. El segment amb importància relativa i amb una variació percentual positiva ha estat usos domèstics, amb un 1,3%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada