El consum de dades al mòbil fora del país es duplica aquest estiu

Més de 9.400 persones han fet servir aquest estiu la itinerància a l’estranger gràcies a la campanya d’Andorra Telecom que va doblar els gigues que oferia. La companyia també ha informat que prop d’uns 1.000 clients van canviar la tarifa de mòbil per poder-hi tenir accés.

Els clients d’Andorra Telecom han doblat aquest estiu el consum de dades al mòbil fora del país respecte de l’any passat.

També ha augmentat el nombre d’usuaris que han fet servir itinerància així com les dades que cada un ha consumit, que han passat de 750 megues al giga.

Andorra Telecom va oferir als clients amb tarifes que tenen itinerància inclosa doblar el volum de dades. Una campanya que ha provocat que uns 1.000 usuaris canviessin la tarifa per tenir-hi accés i en total en gaudissin 9.400 clients.

En general, però, el 75% dels clients de contracte ha fet servir algun servei d’itinerància aquest estiu.

La companyia mantindrà aquesta política en períodes determinats, com ara estiu, Nadal i Setmana Santa, i treballarà també per ampliar la cobertura. Al principi només hi havia acords amb França, Espanya i Portugal, més tard es van ampliar a la resta d’Europa i fa ben poc també es van incloure els Estats Units.