Per tal de facilitar l’atenció als interessats i la recepció de les sol·licituds d’ajuts del programa Leader, el Consorci Alt Urgell-Cerdanya, ampliarà el seu horari al llarg de la setmana vinent (del 17 al 22 de febrer). Així, l’oficina del consorci, ubicada a la segona planta de la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, estarà oberta de 8 del matí a 6 del vespre, ininterrompudament, de dilluns a divendres; i de 10 del matí a 2 del migdia el dissabte 22, dia que finalitza el termini d’admissió de sol·licituds

Cal recordar que aquest programa ofereix línies d’ajuts per empreses del món rural distribuïdes en tres mesures: creació i millora de microempreses; ajuts per a empreses de transformació i comercialització de productes agroalimentaris i ajuts a empreses del sector turístic.

Les empreses poden optar a ajuts que van entre un 20% i un 35% de la inversió realitzada i elegible segons les directrius del programa Leader amb una subvenció màxima de 200.000 € per beneficiari en un període de tres anys.

Aquest programa d’ajuts per a les empreses del món rural està finançat en un 45% pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i l’altre 55% ve finançat per la Comissió Europea a través del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) .

Per a més informació podeu adreçar-vos al Consorci Alt Urgell-Cerdanya via telèfon 973353112, correu electrònic mfont@cauc.cat, a www.facebook.com/gal.alturgellcerdanya o a les següents pàgines web: www.ccau.cat, www.gencat.cat/desenvolupamentrural

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada