cataleg artesans

El Consorci Alt Urgell – Cerdanya (CAUC) ha actualitzat i reeditat el catàleg online interactiu de productors agroalimentaris de la comarca. Així, en relació a l’edició d’ara fa un any, s’hi han incorporat dos nous productors, Vedella de la Borda Andria i Cervesa VIP, de tal manera que actualment formen part del catàleg un total de 27 productors agroalimentaris.

Els productors apareixen agrupats en cinc sectors: productes làctics i formatges; embotits i carns fresques; mel, melmelades i conserves; fruites, verdures, bolets i herbes aromàtiques; i begudes. L’activitat agroalimentària està molt escampada al llarg i ample de l’Alt Urgell, ja que trobem productors en 11 dels 19 municipis de la comarca.

El catàleg ha estat editat en quatre llengües —català, castellà, francès i anglès— i es pot descarregar des del lloc web www.alturgell.cat. La fitxa de cadascun dels productors conté un breu text explicatiu del productor, els productes que elabora, la relació dels punts de venda on es poden trobar i un codi QR per accedir directament al web del productor.

El catàleg s’emmarca en el projecte Gustum, impulsat per grups Leader de Catalunya, les Illes Balears i el País Basc i que té com a objectiu fomentar el desenvolupament local a través de la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat que s’elaboren al territori i de la seva sinergia amb la restauració, el turisme i el comerç.

En l’edició del catàleg hi ha col·laborat el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Regional i el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada